קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ירקות וגבינה סופלה?

ירקות וגבינה סופלה?
ירקות וסופל גבינה. יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 134 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, רוטב חם, קרם אבנית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 50%, המנה הזו מוצקה. נסו ירקות וגבינה סופלה?, חורף סקווש סופלה וירוקים, ו גריסים סופל, עם ירקות ובצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ירקות במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד שהבצל רך, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים קמח, מלח, רוטב חריף ופלפל; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים חלב בהדרגה ומבשלים עד שהוא סמיך ומבעבע (כ -4 דקות), תוך ערבוב מתמיד בקצף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מניחים חלמונים בקערה קטנה. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס תערובת חלב חם לחלמונים, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מוסיפים תערובת חלמון למחבת; מבשלים על אש בינונית-נמוכה 1 דקה. מוסיפים ירקות ו 3 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ירוקירוק
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים לתוך קערה גדולה, מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים חלבונים ושמנת אבנית בקערה בינונית; מקציפים במיקסר במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בעדינות רבע מחלבוני הביצה לתערובת הירוקים;מקפלים בעדינות את החלבונים שנותרו. מצפים צלחת סופלה של 1 1/2 ליטר בתרסיס בישול; מפזרים פירורי לחם. כפית תערובת ביצים לתוך צלחת מוכנה; מפזרים 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תרסיס בישולתרסיס בישול
פירורי לחםפירורי לחם
חלבוניםחלבונים
גבינהגבינה
ירוקירוק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
10
מניחים צלחת בתנור. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -375 (אל תוציאו את הסופל מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אופים 40 דקות או עד שהם נפוחים ומתייצבים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מגישים מיד.

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו סופריורה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -16 דולר.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריורה
מטרתנו בכל שנה היא להכין יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שנוכל להכין עם הטרואר שלנו.