ירקות מוקפצים לסטייק
ירקות מוקפצים . מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 42%, המנה הזו די טובה. נסו כבש עם ירקות מוקפצים, רגלי עוף ברביקיו עם ירקות מוקפצים, ו פסטה לימון עם ירקות גן מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת בזרם איטי.
מוסיפים פטריות פרוסות ונותנים להן להשחים. בזמן שהפטריות מתחילות להתבשל, חתכו את הפלפלים לשניים ושלפו את הזרעים וקרומי החיבור וזרקו אותם לקערת האשפה שלכם.
חותכים פלפלים ברבעים לאורכם, ואז פורסים לרוחב.
חותכים בצל לשניים וקולפים אותו.
חותכים את הקצוות וחותכים את חצי הבצל לשניים-שוב לאורך, ואז פורסים את הבצל לרוחב.
מוסיפים פלפלים ובצל לפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים ירקות עוד 3 עד 5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שהירקות פשוט רכים אך עדיין נותרו להם מעט קראנץ ' והרבה צבע בהיר.
מסירים ירקות מהאש ומוסיפים 2 כפות חמאת כוסברה-ליים. לזרוק ירקות כדי להמיס חמאה ואז לשרת.
מניחים קערה במיקרוגל ומבשלים גבוה למשך 15 שניות. לקצוץ עשבי תיבול סופר בסדר, להחזיק את קצה הסכין שלך על קרש חיתוך ולהזיז את החלק האחורי של הסכין שלך למעלה ולמטה מהר מאוד הולך על עשבי תיבול שוב ושוב. מערבבים פנימה כוסברה קצוצה וגרידת ליים ומיץ לחמאה בעזרת מרית גומי.
מעבירים את החמאה לרצועה גדולה של ניילון.
אסוף את קצות הניילון על יד 1 והשתמש בקצה ישר, כמו תבנית גיליון עוגיות קטנה, כדי לדחוף את החמאה לאחור ולהתרחק מגופך ולגרום לחמאה לקבל צורת יומן. גלגל בעדינות את העץ העטוף בפלסטיק קדימה ואחורה על השיש כדי לעגל את הצורה באופן שווה. סובב את העטיפה הנוספת בקצוות והניח את יומן החמאה המורכב למקפיא כדי שהחמאה תהיה קרה מספיק כדי לפרוס שוב.