ירקות מוקפצים עם ביצים מטוגנות בשמן זית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות מוקפצים עם ביצים בשמן זית מטוגן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 545 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת עיזים, מלח כשר, ביצים מטוגנות בשמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלק מוקפץ עם ביצים שלוקות, ביצים מטוגנות עם ירקות ופטריות, ו צ'ארד מוקפץ מעל פולנטה עם ביצים מטוגנות.
הוראות
לזרוק סקווש עם 2 כפות. שמן זית, ומורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מפזרים 1/2 כפית. מלח.
אופים 20 דקות או עד סקווש הוא רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, בצל מטובל הנותרים 2 כפות. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 10 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים ירקות, הבא 2 מרכיבים, סקווש, לזרוק מעיל.
מפזרים עם נשאר 1/2 כפית. מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות או רק עד הירוקים מתחילים לנבול.
מפזרים גבינת עיזים, מלמעלה עם ביצים מטוגנות בשמן זית.