ירקות צלויים במרינדה
ירקות צלויים במרינדה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו ירקות צלויים במרינדה, ירקות במרינדה בגריל, ו ירקות בגריל במרינדה עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
שטוף חצילים ופלפלים; טפיחה יבשה. לקצץ ולהשליך גזע חצילים; לחצות חצילים לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לקלף בצל לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מברשת חצילים פרוסות, פלפלים, ופרוסות בצל עם כ 2 כפות שמן זית בסך הכל.
להניח ירקות בשכבה אחת על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); מכסה סגור על גריל גז. קוק, פונה לפי הצורך לחרוט את כל הצדדים, 8 עד 12 דקות בסך הכל.
להעביר לקערה; לתת לעמוד עד מגניב, על 15 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים 1/4 כוס שמן זית, חומץ, בזיליקום ושום.
פיל, גזע, ופלפלי זרע. רבע לאורך.
בצלחת עמוקה (לפחות 4 כוסות קיבולת), שכבת ירקות עם מרינדה עשבי תיבול (באמצעות כל המרינדה) ומלח ופלפל לפי הטעם. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות עד 4 שעות, או לכסות ולהירגע עד 2 ימים.