ירקות צלויים ועוף מניקוטי
ירקות צלויים ועוף מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 330 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בצל, עוף, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ירקות צלויים ועוף מניקוטי, איפור מראש גבינה & ירקות קלויים מניקוטי אפוי, ו ברוקולי סלט מניקוטי עם רוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
מחממים תנור ל 450ºF. לזרוק אספרגוס, פלפל, בצל, פטריות, שמן, תיבול פלפל לימון ומלח עד ירקות מצופים.
מורחים במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'. צולים כ -20 דקות או עד שהירקות הם פריכים במכרז. מגניב במקצת. קוצצים בגסות ירקות.
בעוד ירקות נצלים, לבשל ולנקז מניקוטי לפי ההוראות. ב 1 1/2-סיר ליטר, לערבב תערובת רוטב וחלב.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרז ' ורם; להסיר מהחום.
מערבבים ירקות שנותרו, 1 כוס הגבינה, העוף ו 1/2 כוס הרוטב. בחלק התחתון של צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ', להפיץ על רוטב 1/4 כוס. תערובת עוף כפית לתוך קונכיות manicotti; לסדר את המנה. הרוטב נשאר על פני מניקוטי.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס ירקות 1/2 כוס גבינה.
לכסות ולאפות 30 דקות. לחשוף ולאפות על 10 דקות או עד מבעבע.