סלמון בגריל עם בזיליקום ונענע
סלמון בגריל עם בזיליקום ונענע הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מלח ים, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון קלוי עם רוטב בזיליקום מנטה - 7 נקודות, חלומי בגריל עם שמן אבטיח ובזיליקום מנטה, ו Opah בגריל עם מנטה בזיליקום Chutney (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם משתמשים בגריל גז, מבערים מחממים מראש על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
מברשת שני הצדדים של פרוסות הדר עם 1/2 שמן כפות, ואז להבריש דגים בכל רחבי עם 1 שמן כף ועונה עם מלח ים ופלפל.
גריל פרוסות הדר, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, על מתלה גריל משומן קלות, מתהפך פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
העברת פרוסות הדר לצלחת, ולאחר מכן, אם באמצעות גריל גז, להפחית את החום עד בינוני. גריל דגים, צד העור למטה, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, עד העור הוא פריך, 3 עד 4 דקות. הפעל כל פיסת דגים על 1 צד וגריל 1 דקה. הפוך על הצד הנגדי וגריל עד דגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
להעביר דגים למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף עם נייר.
לחמם בזיליקום מנטה הנותרים 1/4 כוס שמן במחבת כבדה על חום מתון, ערבוב, עד עשבי תיבול הם רק נבולים, על 1 דקה.
מגישים דגים עם שמן אפיק העליון עם פרוסות הדר.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, דגים והדרים ניתן לבשל במחבת גריל חרוך. לבשל הדרים על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה לבשל דגים, העור הצדדים למטה הראשון, מפנה פעם אחת, 7 עד 8 דקות בסך הכל.