קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סלמון בגריל עם בזיליקום ונענע

סלמון בגריל עם בזיליקום ונענע
סלמון בגריל עם בזיליקום ונענע הוא ללא גלוטן, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בזיליקום, מלח ים, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון קלוי עם רוטב בזיליקום מנטה - 7 נקודות, חלומי בגריל עם שמן אבטיח ובזיליקום מנטה, ו Opah בגריל עם מנטה בזיליקום Chutney (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם משתמשים בגריל גז, מבערים מחממים מראש על גבוה, מכוסה, 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מברשת שני הצדדים של פרוסות הדר עם 1/2 שמן כפות, ואז להבריש דגים בכל רחבי עם 1 שמן כף ועונה עם מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
גריל פרוסות הדר, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, על מתלה גריל משומן קלות, מתהפך פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
העברת פרוסות הדר לצלחת, ולאחר מכן, אם באמצעות גריל גז, להפחית את החום עד בינוני. גריל דגים, צד העור למטה, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, עד העור הוא פריך, 3 עד 4 דקות. הפעל כל פיסת דגים על 1 צד וגריל 1 דקה. הפוך על הצד הנגדי וגריל עד דגים הוא רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
להעביר דגים למגש ולשמור חם, מכוסה באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
לחמם בזיליקום מנטה הנותרים 1/4 כוס שמן במחבת כבדה על חום מתון, ערבוב, עד עשבי תיבול הם רק נבולים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים דגים עם שמן אפיק העליון עם פרוסות הדר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, דגים והדרים ניתן לבשל במחבת גריל חרוך. לבשל הדרים על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה לבשל דגים, העור הצדדים למטה הראשון, מפנה פעם אחת, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים