כבד עגל עם שעועית ירוקה
הכבד של העגל עם שעועית ירוקה עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם כבד עגל, מלח ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כבד עגל עם תפוז, כבד עגל ובצל, ו כבד עגל ונציאני עם בצל.
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומרתיחים עד למכרז, כ 5 דקות.
מסננים את השעועית ומתייבשים.
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את שאלוט, חומץ וחרדל.
מקציפים בשמן זית כתית מעולה ומתבלים במלח ופלפל.
הוסף את השעועית וזרוק היטב.
מתבלים את הכבד של העגל במלח ופלפל ואבק בכל מקום עם הקמח, מקישים כל עודף. במחבת גדולה מאוד, מחממים את שמן הזית הטהור עד מנצנץ.
מוסיפים את פרוסות הכבד של העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני, הופכים את הפרוסות פעם אחת, עד שהם זהובים, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את החיתוך לשעועית וזורקים למעיל.
מגישים את הכבד עם שעועית וסלט.