כבד עגלים, בסגנון ונציאני: פגטו אלה ונציאנה
כבד עגלים, בסגנון ונציאני:פגטו אלה ונציאנה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1023 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. אם יש לך כמה טיפות של אצטו טראדיזיונלה, חמאה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 79%. מתכונים דומים: כבד ובצל בסגנון ונציאני, כבד עגלים מוקפצים, ו צדפות אלה ונציאנה עם טוסט פרמזן.
הוראות
מחממים את שמן הזית עם 3 כפות החמאה במחבת מטגן גדולה וכבדה מעל להבה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים אותם על אש נמוכה עד שהם רכים מאוד אך לא צבעוניים, ממש בערך 1 שעה.
ממליחים את הבצלים ומסירים אותם לפלטה חמה.
מוסיפים את הכבד למחבת, מלוחים ומבשלים במשך 30 עד 45 שניות בכל צד. עבדו בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית. בסיום מניחים את הכבד מעל הבצל ושומרים על חום.
מוסיפים את היין למחבת ומגרדים את תחתית המחבת בכף עץ כדי לעקור את כל החלקים החומים.
מוסיפים את כף החמאה הנותרת ושופכים אותה על הכבד והבצל.
מזלפים את החומץ ומגישים מיד.