קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

כבד עוף מטוגן בשמן עמוק

כבד עוף מטוגן בשמן עמוק
כבד עוף מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2432 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 247g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם רוטב חריף, פירורי לחם פאנקו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: כבד עוף מטוגן פריך, כבד עוף מטוגן פריך, ו פיצה קריספי בטיגון עמוק.

הוראות

1
לקצץ את כבדי העוף של כל רקמת חיבור או שומן, ואז לחתוך את הכבדים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
2
מערבבים את חלב החמאה ו 1 כף של רוטב חם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את כבדי העוף לקצץ. להשרות את כבדי העוף במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים את כבדי העוף במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מניחים את הקמח, ביצים ופנקו לשלוש קערות בינוניות נפרדות או מנות רדודות. חפרו כל כבד בקמח, ואז בביצה, ולבסוף בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבדכבד
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את הכבדים בפירורי לחם על תבנית אפייה או צלחת מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. עובדים בקבוצות, מניחים כבדים בפירורי לחם בשמן החם ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, עד זהב פריך, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מעבירים את הכבדים למגש גדול מרופד במגבות נייר ועונה במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים את הכבדים עם רוטב חריף נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים