קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות69
מגזין

רגל טלה ממולאת

רגל טלה ממולאת
רגל טלה ממולאת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, רגל טלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), רגל טלה ממולאת, ו רגל כבש ממולא זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר רשת פלסטיק או חוט סביב הרגל של כבש, אם בכלל, ולפתוח את הצלי על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חוט קצביםחוט קצבים
2
מניחים את הצד עצמות הצלי למעלה. עם סכין חיתוך חדה, לחתוך כל אזורי שומן עודף. השתמש בסכין חדה לחתוך 1/2 אינץ ' חריצים עמוקים בבשר על 2 סנטימטרים זה מזה, כדי לעזור לבשר לשכב שטוח. מכסים את הבשר עם חתיכת פלסטיק חסון לעטוף או שקית אחסון מזון לחתוך בנפרד, ולדפוק את הבשר עם פטיש או קצה צלחת קטנה עד הצלי הוא בערך 3/4 אינץ 'בכל מקום, ו 10 עד 14 אינץ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים את הצד העליון של הבשר עם מלח ופלפל, ולאחר מכן להפיץ עלי תרד על החלק העליון של הצלי כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. לשבור את גבינת עיזים ומפזרים אותו באופן שווה על התרד, ואז מפזרים את צנוברים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
מגלגלים את הצלי לתוך גליל הדוק, ולקשור את הצלי יחד עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'. זה בסדר אם קצת מלית בולט מן הצדדים של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בצלחת שטוחה, לערבב יחד את הקמח, 1 כף מלח, 1 כף פלפל, טימין, ואת זרעי שומר, ולחץ על צלי קשור בחוזקה לתוך תערובת הקמח כדי מעיל כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מחממים את שמן השומשום במחבת כבדה נגד תנור או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה עד שהשמן מנצנץ, וצורבים את כל צידי הצלי, כולל הקצוות, לצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את הצלי לתוך המחבת, במקום לתנור שחומם מראש, וצולים לרמה הרצויה של doneness, או טמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C) עבור בינוני, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן