כבש טחון מחבת עם אספרגוס, אפונה ורוטב צזיקי
כבש הקרקע מחבת עם אספרגוס, אפונה, ורוטב צזיקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 661 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא שמן זית, כמון טחון, מלפפון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כבש מחבת טחון ברוטב עגבניות, שעועית ירוקה וקוסקוס, המבורגר הודו טחון עם רוטב צזיקי, ו כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היוגורט, מלפפון, שום ומיץ ליים בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
טוסט הפיטות במחבת יבשה מעל חום בינוני עד השחמה קלה. מניחים בצד על צלחות הגשה לכסות עם מגבת צלחת נקייה כדי לשמור על חם.
באותו מחבת, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח, בישול עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הכמון, כוסברה, קאיין ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את הטלה ומערבבים עד שמתחילים לבשל דרך והוא עדיין ורוד בהיר, על 3 דקות.
מוסיפים את האפונה והאספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהירקות רכים-פריך וכבש מבושל לחלוטין, בערך 2 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים את תערובת הכבש עם פיתה, צזיקי, ונענע קצוצה.