כבש יווני עם רוטב נענע יוגורט
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כבש יווני עם רוטב נענע יוגורט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל 723 קלוריות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, יוגורט, פתיתי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. עם כפית ציון 65%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות טלה יווניות ורוטב יוגורט נענע, טלה צלוי עם רוטב נענע יוגורט, ו קבב טלה עם רוטב יוגורט מנטה.
הוראות
מניחים את השום, הרוזמרין, האורגנו, 1 1/2 כפיות מלח ו -3 / 4 כפית פלפל בקערת מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה ודופקים עד שהצמחים טחונים דק.
מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית והיין האדום ומשלבים.
מניחים את הצלעות בכלי זכוכית או קרמיקה גדולים מספיק בכדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
יוצקים את המרינדה על הצלעות, הופכים לציפוי שני הצדדים. מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 2 שעות לפחות אך רצוי למשך הלילה.
כשמוכנים לבישול, הכינו גריל עם שכבה אחת של גחלים לוהטות או הפכו גריל גז לחום בינוני-גבוה.
מוציאים את הכבש מהמרינדה, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל, וצולים במשך 4 עד 5 דקות מכל צד.
מוציאים לפלטה, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים בצד למנוחה של 10 דקות.
מגישים חם עם רוטב הנענע היוגורט הקר.
מניחים את הבצל הירוק, הנענע, השמיר, פתיתי הפלפל האדום, שמן הזית ומיץ הלימון בקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה והמחית עד לקבלת עיסה גסה.
מוסיפים את היוגורט, המלח והפלפל ודופקים עד לאיחוד.
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר לכמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.