כבש מטוגן בתנור עם ירקות: Cutturiedde הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 330 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עלי טימין, בצל, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, כבש מטוגן / שוק כבש, ו ירקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מתבלים בשר עם מלח ופלפל. במחבת כבדה או תבשיל, על חום גבוה, לצרוב את הבשר ב 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
חום נמוך עד בינוני בעדינות להזיע את הבצל פרוס, סלרי, עלי מפרץ, שום, marjoram, ופלפל צ ' ילה ב 2 כפות של השמן עד רך ומתחיל להפוך זהב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
עלי דפנה
מרז ' ורם
סלרי
שום
בצל
שמן בישול
5
מוסיף את העגבניות ורוטב עגבניות למחבת, עונה, ולתת להפחית במשך 5 דקות. Deglaze עם יין, להוסיף חתיכות כבש, להעלות את החום בינוני, וכאשר הנוזל מגיע לרתיחה, לכסות ולבשל בתנור במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עגבנייה
כבש
יין
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
לאחר 1 שעה, להוסיף את הירוקים לסיר, הגדרת אותם ישירות על גבי הבשר והמיצים שלה. לכסות ולחזור לתנור במשך 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
7
הסר מהתנור, להשליך את הסלרי, עלי המפרץ, ופלפל צ ' ילה, ולהעביר את הבשר והירוקים למגש הגשה. למעלה עם גבינה חתוכה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
עלי דפנה
סלרי
גבינה
ירוק
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
10
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
11
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.