כבש עם ויניגרט קיאנטי
כבש עם ויניגרט קיאנטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, דבש, עלי רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו רוטב קיאנטי קרמל, קיאנטי סתיו נוצץ, ו עוגות שוקולד קיאנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. מתבלים את הטלה במלח ופלפל. גריל עד סימני גריל בצבע קרמל מופיעים, ו מדחום בשר לקרוא מיידית רושמת 125 מעלות F. עבור בינוני נדיר, על 5 עד 7 דקות לכל צד, בהתאם עובי.
בינתיים, מניחים את היין בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מרתיחים בעדינות עד מופחת 1 כוס, על 15 דקות. כבה את החימום.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, רוזמרין, מלח ופלפל.
מגישים את צלעות הכבש על מגש עם קערה של ויניגרט קיאנטי לצד לטפטוף על הבשר.
אני אוהב את החריפות של היין המופחת עם הכבש.