כבש צלוי ברוזמרין
טלה צלוי עם רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 397 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם רוזמרין, יוגורט, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו סלמון צלוי ברוזמרין, קישואים צלויים עם חמאת רוזמרין, ו תפוחים צלויים ואגסים ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מערבבים יוגורט וחרדל; מערבבים היטב. תניח בצד.
אספרגוס מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים יין, שום ורוזמרין.
מניחים צלעות כבש על קצה אחד של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
מברשת צלעות עם חצי תערובת יין. צלוי 8 דקות. הפוך צלעות, ולהתחכך עם מחצית הנותרים של תערובת יין. לצלות 2 דקות, ולהוסיף אספרגוס למחבת. צלוי 4 עד 5 דקות, turningasparagus כל 2 דקות, עד אספרגוס הוא פריך-מכרז צלעות נעשים.
הסר אספרגוס צלעות מחבת; מפזרים פלפל טחון טרי.
כדי לשרת, מניחים חצי אספרגוס ו 2 צלעות כבש על כל אחד משני צלחות הגשה. אספרגוס העליון עם תערובת יוגורט.