כבש קל
כבש קל Provençal יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 512 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דבש, חרדל דיז'ון, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. מתכונים דומים: כבש קל, כבש קל, ו כבש פרובנס יחף קל.
הוראות
מניחים את רגל הכבש בצד שמן מחבת צלייה גדול למעלה וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
שלב את החרדל, 1 כף של השום, רוזמרין, חומץ בלסמי, 1 כף מלח, ו 1/2 פלפל כפית במעבד מזון מיני ודופק עד השום והרוזמרין הם טחונים.
מורחים את התערובת על הטלה.
מניחים את העגבניות, שמן זית, 1/4 כוס הדבש, הבצל, הנותרים 2 כפות שום, 2 כפות מלח, ו 2 כפיות פלפל בקערה ולזרוק היטב.
יוצקים את תערובת העגבניות סביב הטלה ומניחים את הקורנית ואת ספרי הרוזמרין.
לטפטף את הטלה עם כוס 1/4 הנותרים של דבש.
צלי במשך 20 דקות. הפעל את החום עד 177° וצלה עוד 1 עד 1 1/4 שעות, עד מדחום בשר רושם 130 עד135 עבור בינוני-נדיר.
מניחים את הטלה על קרש חיתוך, מכסים בנייר אלומיניום, ומאפשרים לנוח במשך 15 דקות. השליכו את גבעולי העשב והחזירו את העגבניות לתנור כדי להתחמם. פורסים את הטלה, מסדרים על מגש, מפזרים מלח ופלפל, ומגישים עם עגבניות ומיצי מחבת כפיות על גבי.