טלה קלטי ומרק שעורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . אם יש לך סלרי, תפוחי אדמה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השעורה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שעורה אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי cookstr.com. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק טלה ושעורה, מרק טלה ושעורה, ו טלה לבבי ומרק שעורה.
הוראות
1
מכסים את השעורה במים קרים, מביאים לרתיחה, ומאמץ. חותכים את הכבש של עודף שומן ומניחים בסיר עם 3 ליטרים מים, שעורה, גזר, סלרי, בצל, כרישה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה, לרחף, להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
גזר
שעורה
סלרי
בצל
כרישה
מים
כבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בואו להתקרר בן לילה, ולהסיר כל שומן שיוצר.
3
הסר את הבשר וגרוס לחתיכות קטנות. להחזיר את הבשר למרק ולהוסיף את הירקות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
בשר
4
מבשלים עוד 15 דקות עד שהירקות רכים, עולים עם יותר מרק לפי הצורך. מתבלים בפלפל ומגישים זרועים פטרוזיליה קצוצה.