כבש רטטוי ראגו
ראגו כבש רטטוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, חצילים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו כבש ראגו, צלעות כבש עם ראגו ירקות, ו Ragout של כתף כבש עם Cavatelli (מתכונים דומים).
הוראות
טלה טלה יבש מתבלים עם מלח ופלפל. במחבת גדולה, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים כבש ומבשלים עד להשחמה קלה, פונים עם כף עץ, כ -10 דקות; מעבירים לבישול איטי.
לשפוך ולזרוק ולזרוק את כל אבל 1 כף. שומן ממחבת.
מוסיפים חצילים, בצל, פלפל ושום למחבת ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתרככת מעט, על 5 דקות. מערבבים עגבניות.
יוצקים תוכן של מחבת על כבש בבישול איטי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 6 שעות.