כדורי אורז בגריל
אם יש לך חמאה, מירין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו כדורי אורז, כדורי אורז איטלקיים, ו אוניגירי (כדורי אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור מתכון זה חשוב כי אתה משתמש אורז לבן קצר גרגר יפני, גם נקרא לפעמים אורז סושי. אורז חום ואורז ארוך גרגר לא יעבוד. מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה יחד עם המלח. בעוד האורז הוא בישול להביא את רוטב סויה ומירין לרתיחה על אש נמוכה עד שהוא מופחת על ידי כמחצית. תוריד את זה מהחום ותקציף את החמאה.
כאשר האורז נעשה מקורר רק קצת (זה עדיין צריך להיות חם), לחתוך חתיכת פלסטיק מרובע לעטוף וערימה 1/4 של האורז מבושל במרכז. לעטוף את הפלסטיק סביבו ולהשתמש בידיים שלך כדי ללחוץ אותו יחד לתוך משולש עבה 1 אינץ'. ודא שהם דחוסים בצפיפות יחד כך שהם לא להתפרק על הגריל. חזור עם שאריות אורז ועטיפת פלסטיק.
מחממים את הגריל עד בינוני.
השתמש במברשת מאפה כדי להשרות 1 צד של כדורי האורז עם תערובת החמאה ולשים אותם על הגריל, בצד החמאה למטה.
תן להם גריל עד השחמה פריך בצד 1, על 5 דקות) ואז לצחצח את צמרות כדורי האורז עם תערובת החמאה. הפוך אותם באמצעות מלקחיים וגריל עד הצד השני הוא פריך.
מעבירים את כדורי האורז למגש.
מברשת שוב עם תערובת חמאה ומקשטים עם עירית.