כדורי בשר נפוליטניים: Polpette alla Napoletana
כדורי בשר נפוליטניים: פולפט alla Napoletana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך מלח, צנוברים, פקורינו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: Polpette alla Napoletana, Cavolfiore alla napoletana (כרובית נפוליטנית בסגנון), ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני).
הוראות
בקערה רדודה, משרים את קוביות הלחם במספיק מים כדי לכסות.
הסר את קוביות הלחם ולחץ ביד כדי לסחוט לחות עודפת.
בקערה גדולה, לשלב את הלחם, בשר בקר, ביצים, שום, פקורינו, פטרוזיליה, צנוברים, מלח ופלפל ומערבבים ביד כדי לשלב לחם לבשר. עם ידיים רטובות, ליצור את התערובת לתוך 12 עד 15 כדורי בשר, כל אחד בגודל איפשהו בין כדור טניס כדור גולף.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן עד כמעט עישון.
מוסיפים את כדורי הבשר, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות במחבת, ומבשלים עד חום זהוב עמוק מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, שים לב כי האיטלקים היו לעתים רחוקות לשרת כדורי בשר עם פסטה.