כדורי בשר נפוליטניים: Polpette alla Napolitana
כדורי בשר נפוליטנית: Polpette alla Napolitana דורש על 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 628 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. אם יש לכם לחם בן יום, שמן זית, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Polpette alla Napoletana, פולפטה אלה פיורנטינה., ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana.
הוראות
בקערה רדודה, משרים את קוביות הלחם בחלב לדקה או שתיים. באמצעות הידיים שלך, לשבור את הלחם לחתיכות קטנות.
בקערה גדולה, לשלב את העגל, חזיר, ביצים, לחם וחלב, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את השמן מעל חום בינוני עד כמעט עישון.
מוסיפים את כדורי הבשר, עובד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות במחבת, לבשל עד חום זהוב עמוק מכל הצדדים, על 10 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את כל כדורי הבשר במשך 30 דקות. להפריש ולאפשר להתקרר; לשמור את הרוטב לספגטי.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית, עגבניות, ומיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ופלפל.