קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי בשר שוואביים (פליישקל)

כדורי בשר שוואביים (פליישקל)
קציצות סוואביות (Fleischkuechle) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך חמאה, אזובית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: כדורי בשר שוואביים (פליישקל), Schwabischer Kartofflsalat (סלט תפוחי אדמה סוואבי), ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה).

הוראות

1
יוצקים את החלב לתוך קערה; להשרות את הלחמניות בחלב במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הלחמניות ספוגות חלב, בשר בקר, חזיר, ביצים, בצל, פטרוזיליה, מיורן, שום, מלח ופלפל בקערה גדולה; לערבב עם הידיים עד בשילוב שווה. מחלקים את התערובת לשמונה מנות ומגלגלים אותם לכדורים. לשטח את הכדורים כדי להפוך 1 אינץ קציצות עבות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
ממיסים את החמאה במחבת גדולה. מטגנים כל קציצה בחמאה המומסת עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 160 מעלות F (72 מעלות C), כ -6 דקות לכל צד. אלה יכולים להיות מוגשים גם חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'