כדורי גבינה ובייקון תפוחי אדמה
כדורי תפוחי אדמה גבינה ובייקון הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. בתוספת זו יש 397 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. תמורת 89 סנט למנה , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 12 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: כדורי גבינה ובייקון תפוחי אדמה , כדורי גבינה ובייקון , וכדורי פירה בייקון ממולאים בגבינה + מתנה .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מספיק מים מומלחים קלות לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, עד לריכוך.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מטגנים את חתיכות הבייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהם משחימים, אך לא לגמרי פריכים.
מועכים את תפוחי האדמה עם החמאה, החלב והגבינה עד לקבלת תערובת חלקה למדי. השתמשו במועך תפוחי אדמה או במטרפה.
מערבבים פנימה את הבייקון. יוצרים כדורים בערך בגודל של כדורי גלידה גדולים, ומניחים אותם על תבנית אפייה משומנת. מגרדים את החלק העליון והצדדים במזלג כדי ליצור קווי מרקם על הכדורים.
מפזרים מעל כל אחד ככף גבינת פרמזן.
אופים במשך 10 עד 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהגבינה מזהיבה.