קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות25
ציון בריאות2
מגזין

כדורי שומשום עם מילוי תאנה שיכור

כדורי שומשום עם מילוי תאנה שיכור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל כדורי שומשום עם תאנה שיכור מילוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 287 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם קמח אורז דביק, קנולה, טארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כדורי שומשום עם מילוי תאנה שיכור, יואן סומסום שחור (כדורי אורז סומסום שחור דביק), ו מילוי קציצת עוף לכדורי מצות ממולאים.

הוראות

1
כדי להפוך את מילוי התאנה השיכור: לשים את כל החומרים לתוך קערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב כדי המעיל את התאנים עם הסוכר. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות, או כל עוד בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
להעביר את התאנים והנוזל לקערה של מעבד מזון או מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. לעבד או להכות את התערובת עד מחית כדי להדביק. (אתה יכול גם מועך את התערובת ביד עם מזלג.) מכסה ומקרר עד מוכן לשימוש; המילוי יכול להישמר עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
שים את הסוכר, מלח, וסודה לשתייה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממלאים סיר גדול מצויד בסל קיטור או מתלה עם מים עד צלחת של 2 אינץ ' ולהביא לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
שים את טארו בסל ואדים עד רך מאוד, על 10 דקות; זה צריך להתפרק אם דקר עם סכין. מיד להוסיף את טארו לתערובת הסוכר, והכה על מהירות בינונית עד חלקה ודביקה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שורש טארושורש טארו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
בינתיים, להביא 1 כוס בתוספת 2 כפות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
הפוך את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את קמח האורז הדביק. כאשר התערובת מתפוררת, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת. (המים חייבים להיות רותחים כאשר הוסיף.) להמשיך להכות עד הבצק רך רק מעט דביק. לסחוט את הבצק לכדור, לעטוף בניילון נצמד, ולהניח בצד עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אורז דביקאורז דביק
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
לעצב את הבצק לתוך בול עץ 1 אינץ 'בקוטר, לחתוך את היומן לאורכים 2 אינץ'. אחד בכל פעם, לשטח כל פיסת בצק עם כף היד שלך לתוך מעגל 4 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. שים 1 כף של מילוי התאנה הצונן לתוך מרכז המעגל, ואז להביא את הקצוות יחד כדי ליצור חצי ירח וצביטה לאטום. צבטו את הבצק העודף בשני הקצוות וגלגלו את הכופתה הממולאת לכדור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
7
ממלאים סיר עמוק וכבד בשמן לעומק של לפחות 3 אינץ 'וחום עד 149°. ממלאים צלחת רדודה עם 1/8 אינץ' של מים ועוד צלחת רדודה עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
לגלגל כדור שומשום במים, רק מספיק כדי להרטיב, ואז להתגלגל זרעי שומשום עד מצופה היטב. לחץ על הזרעים כך שהם מקל על הכדורים, במידת הצורך. בזהירות להוריד את הכדור המצופה לתוך השמן ומבשלים, בלי לערבב, עד שהוא צף והוא חום זהוב פריך וקל, על 5 דקות. אתה יכול לבשל על 8 כדורים בכל פעם, אבל לא צפוף במחבת. בזהירות להסיר מן השמן ולנקז על מגבות נייר. חזור עם הכדורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
10
Reprinted עם אישור מן הנקודה המתוקה: קינוחים בהשראת אסיה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.