כדורי שומשום עם מילוי תאנה שיכור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל כדורי שומשום עם תאנה שיכור מילוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 287 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם קמח אורז דביק, קנולה, טארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: כדורי שומשום עם מילוי תאנה שיכור, יואן סומסום שחור (כדורי אורז סומסום שחור דביק), ו מילוי קציצת עוף לכדורי מצות ממולאים.
הוראות
כדי להפוך את מילוי התאנה השיכור: לשים את כל החומרים לתוך קערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב כדי המעיל את התאנים עם הסוכר. מכסים ומניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות, או כל עוד בן לילה.
להעביר את התאנים והנוזל לקערה של מעבד מזון או מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. לעבד או להכות את התערובת עד מחית כדי להדביק. (אתה יכול גם מועך את התערובת ביד עם מזלג.) מכסה ומקרר עד מוכן לשימוש; המילוי יכול להישמר עד 2 שבועות.
שים את הסוכר, מלח, וסודה לשתייה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה ומערבבים היטב; להפריש.
ממלאים סיר גדול מצויד בסל קיטור או מתלה עם מים עד צלחת של 2 אינץ ' ולהביא לרתיחה מתגלגלת.
שים את טארו בסל ואדים עד רך מאוד, על 10 דקות; זה צריך להתפרק אם דקר עם סכין. מיד להוסיף את טארו לתערובת הסוכר, והכה על מהירות בינונית עד חלקה ודביקה, על 5 דקות.
בינתיים, להביא 1 כוס בתוספת 2 כפות מים לרתיחה.
הפוך את מהירות המיקסר לנמוך והוסף את קמח האורז הדביק. כאשר התערובת מתפוררת, מוסיפים את המים הרותחים בבת אחת. (המים חייבים להיות רותחים כאשר הוסיף.) להמשיך להכות עד הבצק רך רק מעט דביק. לסחוט את הבצק לכדור, לעטוף בניילון נצמד, ולהניח בצד עד שהוא מתקרר לטמפרטורת החדר.
לעצב את הבצק לתוך בול עץ 1 אינץ 'בקוטר, לחתוך את היומן לאורכים 2 אינץ'. אחד בכל פעם, לשטח כל פיסת בצק עם כף היד שלך לתוך מעגל 4 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. שים 1 כף של מילוי התאנה הצונן לתוך מרכז המעגל, ואז להביא את הקצוות יחד כדי ליצור חצי ירח וצביטה לאטום. צבטו את הבצק העודף בשני הקצוות וגלגלו את הכופתה הממולאת לכדור. תניח בצד.
ממלאים סיר עמוק וכבד בשמן לעומק של לפחות 3 אינץ 'וחום עד 149°. ממלאים צלחת רדודה עם 1/8 אינץ' של מים ועוד צלחת רדודה עם זרעי שומשום.
לגלגל כדור שומשום במים, רק מספיק כדי להרטיב, ואז להתגלגל זרעי שומשום עד מצופה היטב. לחץ על הזרעים כך שהם מקל על הכדורים, במידת הצורך. בזהירות להוריד את הכדור המצופה לתוך השמן ומבשלים, בלי לערבב, עד שהוא צף והוא חום זהוב פריך וקל, על 5 דקות. אתה יכול לבשל על 8 כדורים בכל פעם, אבל לא צפוף במחבת. בזהירות להסיר מן השמן ולנקז על מגבות נייר. חזור עם הכדורים הנותרים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Reprinted עם אישור מן הנקודה המתוקה: קינוחים בהשראת אסיה
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
קלאסי Spatlese מתוק טבעי עם חומציות נחמדה וסוכר שיורית אלגנטי, טבעי. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של חובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות עבור Riesling' מטחים מסורתיים זה.יין זה משתלב באופן מושלם עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. כמו כן שילובי טעם מעניינים ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.