קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

כוס חמאת בוטנים עוגות שוקולד

כוס חמאת בוטנים עוגות שוקולד
חמאת בוטנים כוס עוגות שוקולד דורש כ 50 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 298 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים נוספת, תערובת עוגות שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד, קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד, ו קאפקייקס כוס חמאת בוטנים שוקולד.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, המים, חמאת הבוטנים, השמן והביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר חצי מלאות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
3
מניחים כוס חמאת בוטנים במרכז כל קאפקייק. מכסים כל אחד עם 1 כף הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד מרכז הקאפקייק יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים שוקולד בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים מעל שוקולד; להקציף עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה חמאת בוטנים. מצננים, מערבבים מדי פעם, לטמפרטורת החדר או עד שהתערובת מגיעה לעקביות מתפשטת, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מורחים על קאפקייקס; מפזרים מיד כוסות חמאת בוטנים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטניםכוסות חמאת בוטנים
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הניחו לעמוד עד להתייצבות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייק שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.