כוסברה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל כוסברה פסטו. מתכון זה מספק 37 מנות. עם 19 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מנצ'גו, מיץ ליים, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו רוטב יוגורט כוסברה וכוסברה, אמנון עם כוסברה פסטו (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO), ו כוסברה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים וזרעים מן jalapeños וגבעולים גדולים מכוסברה.
במעבד מזון, מניחים 1/3 כוס זרעי דלעת ו 2 שיני שום. כיסוי; תהליך עד קצוץ דק.
מוסיפים 1 חלפיניו, חצי כוסברה ו 2 כפות של מיץ לימון. כיסוי; תהליך עד pureed גס. עם ריצת מעבד מזון, יוצקים 1/2 כוס השמן דרך צינור הזנה; תהליך עד חלקה.
כפית פסטו לתוך קערה בינונית. חזור על הנוהל עם מחצית הנותרים של מרכיבים. מערבבים גבינה, מלח ופלפל. אחסן היטב מכוסה במקרר.