קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

כוסות וונטון נקניק

כוסות וונטון נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל נקניקים וונטון כוסות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עטיפות וונטון, בזיליקום, תערובת גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: חוות-נקניק וונטון כוסות, כוסות סרטן וונטון, ו כוסות וונטון עוף.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, אבקת השום והבזיליקום. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
בינתיים, לחץ על עטיפות וונטון לכוסות מאפינס מיניאטוריות המצופות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
3
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-9 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
כף תערובת נקניקיות לכוסות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים 5-7 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגישים חם.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובדת ממש טוב עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות יינות בוטניקה מרי דלני שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -32 דולר לבקבוק.
יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן
יינות בוטניקה מרי דילני שנין בלאן
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור ומרוכז, פירות הדר ופירות אבן, חומציות מעוררת תיאבון וליבה מינרלית חמצמצה.