כוסות חמאת בוטנים וריבה
גשו לסופר וקנו שוקולד, חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כוסות חמאת בוטנים וריבה, שוקולד חמאת בוטנים וג'לי, ו שוקולד חמאת בוטנים וג'לי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בטוחה למיקרוגל, מיקרוגל השוקולד הלבן ב 20 שניות פורץ עד שהתרכך. בסיר קטן, להביא את קרם וסירופ תירס לרתיחה; מערבבים את תערובת הקרם לתוך השוקולד הלבן. מערבבים בחמאת בוטנים ומלח.
להעביר את המילוי לשקית צנרת מצויד טיפ בינוני.
כף השוקולד המזג לתוך שקית צנרת מצויד קצה קטן. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. מניחים חצי מכוסות הנייר על הסדין וממלאים אותן בשוקולד. להטות את הכוסות כדי לצפות אותם לחלוטין, ואז לשפוך את השוקולד העודף לתוך קערה. הפוך את הכוסות המצופות על גבי תבנית האפייה והנח לעמוד למשך 30 שניות; סובב את הכוסות בצד ימין למעלה והנח לעמוד עד שהשוקולד יציב, כ-10 דקות. חזור על מנת להפוך את כוסות השוקולד שנותרו.
חצי מלא את הכוסות בחמאת בוטנים. כפית מעוגלת 1/2 כפית ריבה על המילוי. צינור שוקולד על גבי הריבה; הקש בעדינות כדי לאזן את השוקולד. למעלה עם כמה פתיתים של מלח מלדון.
בואו לעמוד עד סט, כ -15 דקות. חנות עד 1 שבוע.