כוסות עוגיות יוגורט פריך תפוח הולנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הולנדי עוגות יוגורט פריך תפוח. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 99 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך יוגורט תפוחים מקורי, אבקת אפייה, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו כוסות עוגיות פריך תפוח, פרוזן יוגורט בצק עוגיות בכוסות עוגיות של Quest Bar {וידאו כלול!}, ו תפוח הולנדי-פריך דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. ספריי 24 כוסות מאפין מיני עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 3/4 כוסות קמח, סודה לשתיה ואבקת אפייה עם whisk עד לשלב היטב. בקערה בינונית, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מקציפים וניל וביצה.
בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד הבצק.
רול בצק לחתיכות 1 אינץ'; לחץ על כל חתיכה בקלילות לתוך כוס מאפין. הפוך חריץ קטן בחלק העליון של כל פיסת בצק.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום זהוב. אם החריצים לא יישארו עוד, השתמש בגב זכוכית shot כדי ללחוץ קלות על מרכז כל כוס עוגיות. מגניב במחבת 10 דקות. באמצעות סכין חמאה, להסיר בזהירות כוסות עוגיות מכוסות מאפין כדי מתלה קירור. להפריש להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, קמח 1/4 כוס ואת הקינמון. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך 3 כפות חמאה עד התערובת נראית כמו פירורים גסים. לחץ על Streusel בתחתית ולמעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית.
אופים כ 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב במקצת. עם מזלג, לשבור לחתיכות קטנות. להפריש להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
כדי לשרת, בקערה גדולה, לקפל יוגורט לציפוי מוקצף. כף מילוי לתוך כוסות עוגיות מקורר. מעל כל אחד עם streusel. לאחסן במקרר.