כוסות עוגת גבינה עם תחתית שחורה מצריכות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם קמח, גרגרי אספרסו מיידיים, גבינת שמנת ללא שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה עם תחתית שחורה עם שוקולד ודובדבן, עוגת גבינה עם זיגוג דובדבן עם תחתית שחורה, ו עוגת תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים היטב מים, חמאת שזיפים, חומץ ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שזיפים מיובשים
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים למרכיבים יבשים, מערבבים עם מקציף תיל עד מעורבב; מניחים בלילת שוקולד בצד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מקציפים גבינת שמנת בקערה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מניחים 18 נייר מאפין כוס liners בכוסות מאפין; מעיל liners עם ספריי בישול. מחלקים את הבלילה שוקולד באופן שווה בין כוסות; תערובת גבינת שמנת כפית שווה על גבי בלילת שוקולד בכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר