כופתאות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אגס. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך זנגביל, סוכר חום בתקיפות, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס מלבה כופתאות, כופתאות אגס ~ מאחורי וילון אתגר קינוח, ו מרק אגס סצואן עם כופתאות מקרל.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב מספיק כדי להפוך את הבצק רך.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולהתגלגל לתוך מלבן 21-x 14 אינץ'.
חותכים מלבן לריבועים 6 (7 אינץ') עם חותך מאפה.
מקלפים אגסים, שומרים על העור. הליבה כל אגס מלמטה, משאיר העליון 2 אינץ'.
מניחים כל אגס על כיכר מאפה.
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון ואגוזים קצוצים; כפית 2 כפיות תערובת לתוך כל ליבת אגס, לחיצה בחוזקה. נקודות צמרות של אגסים באופן שווה עם חמאה. להרטיב את הקצוות כופתה עם מים. להביא פינות למרכז, צובט קצוות לאטום.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
אופים ב 375 במשך 40 עד 50 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
להביא עור אגס שמורות, סוכר, הבא 4 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה, זורק מוצקים.