קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות אגס

כופתאות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אגס. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך זנגביל, סוכר חום בתקיפות, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס מלבה כופתאות, כופתאות אגס ~ מאחורי וילון אתגר קינוח, ו מרק אגס סצואן עם כופתאות מקרל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב מספיק כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולהתגלגל לתוך מלבן 21-x 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים מלבן לריבועים 6 (7 אינץ') עם חותך מאפה.
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מקלפים אגסים, שומרים על העור. הליבה כל אגס מלמטה, משאיר העליון 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מניחים כל אגס על כיכר מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון ואגוזים קצוצים; כפית 2 כפיות תערובת לתוך כל ליבת אגס, לחיצה בחוזקה. נקודות צמרות של אגסים באופן שווה עם חמאה. להרטיב את הקצוות כופתה עם מים. להביא פינות למרכז, צובט קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים ב 375 במשך 40 עד 50 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
להביא עור אגס שמורות, סוכר, הבא 4 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
הסר מהחום.
11
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה, זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים סירופ על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
מגישים באופן מיידי.