קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות אגס

כופתאות אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כופתאות אגס. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך זנגביל, סוכר חום בתקיפות, מרגרינה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגס מלבה כופתאות, כופתאות אגס ~ מאחורי וילון אתגר קינוח, ו מרק אגס סצואן עם כופתאות מקרל.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים; לחתוך קיצור עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב מספיק כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ולהתגלגל לתוך מלבן 21-x 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
חותכים מלבן לריבועים 6 (7 אינץ') עם חותך מאפה.
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
4
מקלפים אגסים, שומרים על העור. הליבה כל אגס מלמטה, משאיר העליון 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מניחים כל אגס על כיכר מאפה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מערבבים יחד סוכר חום, קינמון ואגוזים קצוצים; כפית 2 כפיות תערובת לתוך כל ליבת אגס, לחיצה בחוזקה. נקודות צמרות של אגסים באופן שווה עם חמאה. להרטיב את הקצוות כופתה עם מים. להביא פינות למרכז, צובט קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים ב 375 במשך 40 עד 50 דקות, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 30 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
להביא עור אגס שמורות, סוכר, הבא 4 מרכיבים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הסר מהחום.
11
יוצקים דרך מסננת רשת לתוך קערה, זורק מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
יוצקים סירופ על כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
מגישים באופן מיידי.