כופתאות בשר ג'מייקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל כופתאות בשר ג' מייקני. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 70 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם בשר טחון, טימין, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ג'מייקני כופתאות עם פלנטנות, איבודי בקר ג'מייקני, ו קציצות בשר ג'מייקני (מתכונים דומים).
הוראות
קוק בצל ירוק, בצל, אבקת קארי, טימין ב 1 1/2 כפות שמן עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות. מערבבים בבשר ופירורי לחם ומבשלים עד שהבשר מבושל רק דרך, כ 3 דקות. מתבלים ברוטב חריף. מגניב.
שים כפית מעוגלת מילוי במרכז עטיפה. מברשת קלה קצה של עטיפה עם מים, ואז לקפל לשניים (באלכסון אם מרובע) ולחץ לאטום. טופס הנותרים כופתאות.
חום 1 אינץ שמן 177° במחבת 12 אינץ'. כופתאות מטוגנות ב 3 קבוצות, פונה פעם או פעמיים, עד זהוב חום, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.