קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

כופתאות עוף ועשב לימון

כופתאות עוף ועשב לימון
כופתאות עוף- מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Lemongrass Gyoza (מדבקות סיר/כופתאות), מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדי במרק קוקוס לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את המים בזרם יציב, ערבוב עד צורות בצק raggy. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלקה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים את הבצק בקמח, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, ללוש את העוף עם כרוב, כוסברה, עשב לימון, עירית, זנגביל, שום וביצה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
5
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה ואבק עם קמח. רבע מהבצק של הכופתאות. על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל כל פיסת בצק לתוך חבל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
חותכים כל חבל לתוך 12 חתיכות לגלגל לתוך כדורים; מפזרים קמח. עבודה עם 5 או 6 כדורים בכל פעם, רול 3 1/2 אינץ ' סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
7
מברישים את עודף הקמח מהסיבובים. כף 1 כף של המילוי על מרכז כל סיבוב. להעלות את הצדדים של העטיפה; לחץ וקפל את הקצוות כדי לאטום את המילוי. הרם כל כופתה על ידי הקצה הקפלים, להעביר את תבנית האפייה ולחץ למטה בקלילות כדי לשטח. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת nonstick גדול מאוד, חום 2 כפות של השמן. מסדרים חצי מהכופתאות במחבת, קצה קפלים למעלה. מבשלים מעל חום גבוה עד תחתית הם השחמה קלות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת, מכסים ומבשלים עד שהמים מתאדים והכופתאות מבושלות דרך, כ -5 דקות יותר. לחשוף ולבשל עד ישבנים משחימים היטב, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את הכופתאות לצלחת. מבשלים את הכופתאות הנותרות בשמן הנותר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך