קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

כופתאות צמחוניות מאודות

כופתאות צמחוניות מאודות
כופתאות צמחוניות מאודות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-50 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 14 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם ביצה, רוטב סויה, עורות גיוזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 11%. מתכונים דומים: כופתאות מאודות, כופתאות ירקות מאודות, ו כופתאות מאודות צמחוניות.

הוראות

1
מניחים את הטופו על מספר שכבות של מגבות נייר, ומכסים במגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
3
מניחים טופו בקערה גדולה, ומחית עם מזלג עד חלקה. שים את הטופו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
לשלב מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
ניקוז.
6
מניחים את הפטריות ואת ערמוני מים במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
מוסיפים תערובת פטריות, גזר, ואת המרכיבים הבאים 7 (גזר דרך 4 כפיות קורנפלור) טופו; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
עבודה עם עטיפת טון 1 וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו כדי למנוע מהם ייבוש), כפית 1 תערובת טופו למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות למרכז, צובט נקודות לאטום. להביא הנותרים 2 פינות למרכז, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
מניחים כופתאות, צדי התפר למעלה, על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם 1 כפית קורנפלור (לכסות באופן רופף עם מגבת כדי למנוע מהם ייבוש).
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
10
מסדרים שליש מהכופתאות בשכבה אחת באוניית ירקות מצופה בתרסיס בישול. כופתאות קיטור, מכוסות, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
11
הסר את הכופתאות מ steamer; להפריש, ולשמור חם. חזור על ההליך עם הכופתאות שנותרו.
12
מערבבים 1/2 כוס רוטב סויה ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
13
מגישים עם כופתאות.