כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן
צריך תוספת חלב חינם? כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 1124 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, ביצה, סוכריות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן, ארגמן חמוציות פונץ, ו כופתאות תפוחים עם זיגוג חמוציות.
הוראות
מחממים תנור ל 400ºF. גריז קל התחתון של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', או גיליון עוגיות גדול עם קיצור. בסיר 1 ליטר, רוטב חמוציות חום, מיץ תפוזים וסוכריות על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חמה סוכריות נמסים; להסיר מן החום.
בקערה בינונית, לחתוך קיצור לתוך קמח ומלח, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
רול מאפה לתוך מלבן, 18x16 אינץ'.
חותכים בצק לארבעה ריבועים 8 אינץ', באמצעות חותך מאפה או סכין.
חותכים עלים הנותרים 2 אינץ חתיכת מאפה, באמצעות חותך בצורת עלה קטן, חותך מאפה או סכין.
מניחים תפוח על כל כיכר מאפה. כפית 1 כף תערובת רוטב חמוציות למרכז כל תפוח.
מפזרים כל תפוח עם 1 כפית סוכר. להרטיב פינות של ריבועי מאפה. להביא 2 פינות מנוגדות של מאפה למעלה על תפוח; קמצוץ לאטום. חזור עם הפינות שנותרו; קמצוץ קצוות של מאפה לאטום. לקשט עם עלים מאפה.
מברשת עם ביצה; מפזרים סוכר נוסף.
אופים כ -30 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ותפוחים רכים.
מקשטים כל כופתה עם עלי נענע.
מגישים חמים עם תערובת רוטב הנותרים.