כופתאות תפוח קרמל
צריך קינוח צמחוני? כופתאות תפוח קרמל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך אפיית תפוחים, סוכריות קרמל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 32%. מתכונים דומים: כופתאות תפוח קרמל, כופתאות תפוח קרמל, ו כופתאות תפוחים עם קרמל כפול.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
תפוחים ליבה, חיתוך ל, אבל לא דרך, התחתון של כל תפוח. תערובת קרמל כפית באופן שווה לתוך מרכזי תפוחים.
מניחים תפוחים בתבנית אפייה קטנה; מכסים ואופים ב 400 במשך 20 עד 22 דקות או עד שהתפוחים רכים.
מניחים גיליון 1 של פילו על מגבת לחה (שמירה על הנותרים פילו מכוסה). פילו מעיל עם ספריי בישול. מקפלים פילו במחצית לרוחב.
מניחים 1 תפוח על מלבן פילו. קצוות המעיל של פילו עם ספריי בישול; להביא פינות למרכז, צובט קצוות לאטום. כופתה מעיל עם ספריי בישול. חזור עם התפוח ופילו הנותרים.
מניחים כופתאות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 5 עד 6 דקות או עד הזהב.