כופתאות תפוחים
כופתאות תפוחים עשויות להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -7 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 858 קלוריות . תמורת 95 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, גלידת וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כופתאות תפוחים , כופתאות תפוחים וכוסות תפוחים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח והמלח; לחתוך קיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. על משטח מקומח קלות, מרדדים בצק לתבנית 12 אינץ'. x 18 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים 1/3 כוס תפוחים קצוצים במרכז כל ריבוע.
מברישים את שולי הבצק במים; לקפל את הפינות למרכז ולצבוט לאטום.
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30 דקות.
בסיר קטן מערבבים את הסוכר החום, המים והחמאה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
אופים 25-30 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים.