קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם חמאה, קרום עוגה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר, כופתאות תפוחי קינמון-פקאן, ו כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים 3 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום, 1 כפית. קינמון וכל האגוזים בקערה קטנה. כפית חלק מהתערובת לתוך כל ליבת תפוח חלולה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עבור קרום עוגה מקופל, פרוש את אחד גיליונות הבצק על משטח עבודה משוריין. משיכת הצדדים של הבצק כדי ליישר קצוות מעוגלים, לגלגל אותו לתוך ריבוע 12 אינץ 'משוער, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים 6 אינץ'; מברשת את ההיקף של כל ריבוע עם ביצה לבן. שים חצי תפוח על כל ריבוע. להעלות את 4 פינות הבצק סביב התפוח וצבטי קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים על צלחת אפייה גדולה (לפחות 18 על 12 אינץ') מכוסה קלף.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מברשת כופתה צמרות וצדדים עם ביצה לבן; מפזרים סוכר. חזור על התהליך עם התפוחים והבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
אופים כופתאות עד ערכות מאפה ומתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום ל 375 ואופים עד חום זהוב, כ 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד תפוחים אופים, להביא 1 כוס מים, הנותרים 2 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום ו 1 כפית. קינמון להרתיח בסיר asmall על חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפית. מים; לטאטא לתוך סירופ חם לרוטב חלק. כיסוי, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לכל מנה, כפית חלק מהרוטב על צלחת קינוח. הגדר כופתה תפוחים על רוטב חם; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו