קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר

כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם חמאה, קרום עוגה, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך spoonacular סופר ציון של 31%. נסו כופתאות תפוחים עם רוטב קינמון עשיר, כופתאות תפוחי קינמון-פקאן, ו כופתאות תפוחים בסירופ קינמון קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותנור חום ל 425 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים 3 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום, 1 כפית. קינמון וכל האגוזים בקערה קטנה. כפית חלק מהתערובת לתוך כל ליבת תפוח חלולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
עבור קרום עוגה מקופל, פרוש את אחד גיליונות הבצק על משטח עבודה משוריין. משיכת הצדדים של הבצק כדי ליישר קצוות מעוגלים, לגלגל אותו לתוך ריבוע 12 אינץ 'משוער, ולאחר מכן לחתוך את הבצק לארבעה ריבועים 6 אינץ'; מברשת את ההיקף של כל ריבוע עם ביצה לבן. שים חצי תפוח על כל ריבוע. להעלות את 4 פינות הבצק סביב התפוח וצבטי קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים על צלחת אפייה גדולה (לפחות 18 על 12 אינץ') מכוסה קלף.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מברשת כופתה צמרות וצדדים עם ביצה לבן; מפזרים סוכר. חזור על התהליך עם התפוחים והבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
אופים כופתאות עד ערכות מאפה ומתחיל להפוך חום זהוב, על 10 דקות. להפחית את החום ל 375 ואופים עד חום זהוב, כ 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
בעוד תפוחים אופים, להביא 1 כוס מים, הנותרים 2 Tbs. חמאה, 1/2 כוס סוכר חום ו 1 כפית. קינמון להרתיח בסיר asmall על חום בינוני. ממיסים עמילן תירס ב 2 כפית. מים; לטאטא לתוך סירופ חם לרוטב חלק. כיסוי, להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נייר אורזנייר אורז
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לכל מנה, כפית חלק מהרוטב על צלחת קינוח. הגדר כופתה תפוחים על רוטב חם; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה