קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

כל אמריקאי בשר טאקו

כל אמריקאי בשר טאקו
כל אמריקאי בשר טאקו עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד גם כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם כוסברה טחונה, אבקת צ'ילי, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -88 יגידו שהוא הגיע למקום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: כל אמריקאי בשר טאקו, צ'ילי בקר אמריקאי, ו המבורגר בקר אמריקאי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רדיד אלומיניום כבד
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
הכינו תבנית טאקו על ידי גלגול נייר אלומיניום וקיפולו במרווחים של 10 אינץ ' עד לקבלת פיסת נייר עבה של 4 גיליונות. מקפלים את ריבוע נייר הכסף הגדול לשניים אופקית, מביאים את החלק התחתון למעלה ואז הופכים 90 מעלות. לחיצה על הקצוות העליונים והתחתונים על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן לקפל את הצדדים על ידי 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הניחו את גליל נייר האלומיניום או מערוך צר למרכז ריבוע נייר הכסף והפגישו את הצדדים ליצירת צינור חלול וצר לעיצוב הטאקו, וודאו שהוא יכול לעמוד בצד הארוך.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מערוךמערוך
5
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מחממים את שמן הבוטנים במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית עד שהוא מגיע ל -350 מעלות צלזיוס על מדחום טיגון עמוק, כ -5 דקות. התאם את החום כדי לשמור על הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
7
צרו טורטיה 1 סביב תבנית נייר האלומיניום, ויצרו צורת טאקו. השתמש במלקחיים כדי להחזיק את הדפנות כנגד התבנית ולהכניס את תחתית הטורטייה לשמן החם ולטגן 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מלקחייםמלקחיים
8
הניחו 1 צד של הטורטייה למטה בשמן החם ומטגנים במשך 30 שניות. הופכים את הטורטייה ומטגנים 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
שמן בישולשמן בישול
9
הסר את מעטפת הטאקו למתלה קירור שהוצב מעל תבנית חצי גיליון מרופדת בעיתון וקרר למשך 30 שניות לפני הסרת התבנית.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
10
מפזרים את הטורטיות החמות במלח כשר, לפי הטעם. חזור על הליך הטיגון עם שאר הטורטיות. שמור על קליפות הטאקו חמות בתנור המחומם בזמן הכנת המלית.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
קונכיות טאקוקונכיות טאקו
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מסננים את כל כפות שמן הבוטנים למעט 2 מהמחבת ומחזירים לאש בינונית. לאחר שהשמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתרכך ומשחים קלות סביב הקצוות, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים את הבשר הטחון, 1 כפית מלח ושום. מבשלים עד להשחמה, כ -3 עד 4 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, לפירוק הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
בשרבשר
מלחמלח
13
מוסיפים שיקוי טאקו ומרק בקר. מביאים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, עד שהרוטב מסמיך מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
רוטברוטב
14
מרכיבים כל טאקו בתערובת בשר, פאנלה, פרוסות ג ' לפנו, חסה, עגבניות וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
חלפיניו פרוסיםחלפיניו פרוסים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עגבנייהעגבנייה
חסהחסה
PanelaPanela
בשרבשר
15
מגישים מיד.
16
מכניסים את כל המרכיבים לצנצנת קטנה ומנערים לשילוב. חנות במיכל אטום עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס