טוב בשבילך מקרוני וגבינה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך מקרוני מרפק, שמנת, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כל הכבוד לך, מקרוני וגבינה., מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מאוד מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים היטב מסננת להגדיר בכיור, ולשטוף עם מים קרים עד קר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא את הקמח, ומערבבים עד התערובת הופכת להדביק כמו חום זהוב אור, על 5 דקות. בהדרגה להקציף את חלב אידוי ומים לתערובת הקמח, ולהביא לרתוח על חום בינוני. מתבלים לפי הטעם עם פתיתי פלפל אדום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד לתערובת עבה וחלק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
6 אונקיות קוקוס מגורר
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את שעועית חומוס לתוך בלנדר. כיסוי, ו רסק עד חלקה. לגרד את מחית לתוך קערה קטנה ומערבבים את פירורי הלחם וגבינת פרמזן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
לאחר שהרוטב התעבה, לטאטא את תפוחי האדמה המתוקים ושמנת חמוצה; לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא במחצית גבינות צ ' דר צהוב ולבן עד מומס. מערבבים את המקרוני עד מצופה היטב עם הרוטב, ואז לשפוך חצי לתוך צלחת אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר לבנה
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מפזרים את גבינות הצ ' דר הנותרות, ואז מכסים עם שאר המקרוני. להחליק את החלק העליון, ולאחר מכן נקודה עם תערובת שעועית garbanzo ואת 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
גבינת צ'דר חדה קראפט®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, והחלק העליון הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות. אפשר את המנה לנוח במשך 5 דקות לפני ההגשה.