כמהין אגוזי לוז שוקולד
אם יש לך גירדלי שוקולד חלב אפייה בר, קקאו מריר שוקולד אפייה צ'יפס, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו כמהין שוקולד אגוזים, כמהין אגוזי לוז שוקולד, ו אגוזי לוז שוקולד Nutella כמהין (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל, משלבים קצפת, גבינת שמנת, סירופ תירס וליקר. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) עבור 1-1/2 עד 2 דקות או עד התערובת חלקה, ערבוב פעם אחת.
להוסיף גירארדלי® 60% קקאו מריר שוקולד צ ' יפס אפייה; לא לערבב.
בואו לעמוד במשך 5 דקות; מערבבים. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה או עד התערובת נמסה. מערבבים תערובת עד פשוט חלקה. (אין לערבב יתר או תערובת תיפרד.) לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף צמרמורת במשך 15 עד 20 דקות. הכה תערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד אור ורך. כיסוי וצינה במשך 30 דקות או עד קל להתמודד.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה. באמצעות כף או כף עוגיות קטנות, זרוק את תערובת הכמהין לתוך תלוליות 3/4 אינץ ' על תבנית האפייה מוכן.
הנח אגוז לוז אחד במרכז כל תלולית.
מגלגלים תלוליות לתוך כדורים חלקים, סוגר את אגוזי לוז.
בינתיים, בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל, לשלב קצוץ גירארדלי שוקולד שוקולד אפייה וקיצור. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1-1/2 דקות.
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
השתמש במזלג כדי לטבול את הכדורים לתוך תערובת שוקולד חלב, המאפשר שוקולד עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. להחזיר כמהין לסדין אפייה; צמרמורת במשך 30 דקות או עד המשרד.
אם תרצה, בקערה קטנה מיקרוגל בטוח, מקום קצוץ גירארדלי שוקולד לבן אפייה. מיקרוגל על כוח בינוני (50 אחוז) במשך 1 דקה.
הסר ומערבב. אם השוקולד לא נמס, חזור למיקרוגל וחזור על שלב החימום, תוך ערבוב כל 30 שניות כדי למנוע חריכה. מערבבים עד חלקה.
טפטוף נמס שוקולד לבן על גבי כמהין. אם תרצה, מפזרים כמה גרגרי מלח ים. צ ' יל במשך 10 דקות או עד המשרד.
ליהנות באופן מיידי או להכניס למקרר במיכל אטום עד 3 ימים. אם מקורר, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.