כמון שפשף עוף עם סלסה אבוקדו
כמון שפשף עוף עם סלסאן אבוקדו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן זית, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו כמון שפשף סטייקים עם סלסה אבוקדו ורדה, קאיין-שפשף עוף עם סלסה אבוקדו, ו אפוי קאיין - שפשף עוף עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כפית מלח, כמון ופלפל; לשפשף על עוף.
במחבת גדולה לא מקל, שמן חום על חום בינוני.
מוסיפים עוף; מבשלים, הופכים מדי פעם, עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב אבוקדו, עגבניות, מלפפון, בצל, כוסברה ונותר 1/2 מלח כפית.
מגישים מעל כמון שפשף עוף עם קוסקוס דגנים מלאים או אורז, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.