כמון שפשף עוף עם סלסאן אבוקדו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, שמן זית, כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו כמון שפשף סטייקים עם סלסה אבוקדו ורדה, קאיין-שפשף עוף עם סלסה אבוקדו, ו אפוי קאיין - שפשף עוף עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כפית מלח, כמון ופלפל; לשפשף על עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
במחבת גדולה לא מקל, שמן חום על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עוף; מבשלים, הופכים מדי פעם, עד שכבר לא ורוד במרכז, כ -10 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.