קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

(כמעט) הרולדן של סבתא שלי

(כמעט) הרולדן של סבתא שלי
(כמעט) הרולדן של סבתא שלי נטול גלוטן,, ללא חלב וקטוגני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 565 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סטייק פלטירון, מלח ופלפל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו הרולדן של סבתא שוורץ, רולדן, ו רולדן או רינדרולדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במחבת מטגן קטנה על אש בינונית-נמוכה, מבשלים את הבייקון מספיק כדי לעבד את השומן, ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים את הסטייקים ושוכבים שטוחים על קרש חיתוך גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברישים את הצד העליון של הפרוסות עם מספיק חרדל רק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
בקערה קטנה זורקים יחד חצי מהבצל עם התענוג החמוץ והבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')חרדל מגוון (חום, חזרת, מתוק וחריף, דיז'ון וכו')
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
מורחים את תערובת הבצל על הבשר. החל מהקצה הקצר, גלגל את הבשר בסגנון ג ' לירול, ואבטח בעזרת חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
מחממים את השמן בסיר כבד בינוני או בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה, ומשחימים את כל צידי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוציאים את הבשר מהתבנית, ומוסיפים את יתרת הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מתפיחים את התבנית עם היין ואז מוסיפים פנימה את העגבניות המשומרות (עם המיץ שלהן).
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
שום גויה®שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מקננים את הבשר חזרה לתבנית, מביאים לרתיחה, מכסים ואז אופים עד שהבשר רך, בערך 90 דקות. הופכים את הבשר פעם אחת באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי