קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

כנפי באפלו צלויות

כנפי באפלו צלויות
. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כנפי עוף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כנפי באפלו צלויות, כנפי באפלו צלויות קלות, ו כנפי באפלו בגריל עם סלט וגבינה כחולה.

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
בסיר גדול, מערבבים יחד את הרוטב החריף, קולה, פלפל קאיין, פלפל שחור ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
הוסף את הכנפיים לרוטב-קפוא הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4
מניחים את הסיר בצד אחד של הגריל, כך הרוטב מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
השתמש מלקחיים כדי לדוג כנפיים מתוך הרוטב, ומניחים אותם על הגריל במשך 8 עד 10 דקות. ואז לחזור לרוטב להתבשל. חזור על תהליך זה במשך כ -50 דקות. הרוטב יתעבה. כאשר העוף רך ומושך בקלות את העצם, יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לטבול בפעם האחרונה ולשרת לכנפיים בסגנון מרושל, או לשרת מייד את הגריל עבור כנפי מייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.