כנפי באפלו צלויות
. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, כנפי עוף, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום העצמאות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כנפי באפלו צלויות, כנפי באפלו צלויות קלות, ו כנפי באפלו בגריל עם סלט וגבינה כחולה.
הוראות
בסיר גדול, מערבבים יחד את הרוטב החריף, קולה, פלפל קאיין, פלפל שחור ורוטב סויה.
הוסף את הכנפיים לרוטב-קפוא הוא בסדר.
מניחים את הסיר בצד אחד של הגריל, כך הרוטב מגיע לרתיחה.
השתמש מלקחיים כדי לדוג כנפיים מתוך הרוטב, ומניחים אותם על הגריל במשך 8 עד 10 דקות. ואז לחזור לרוטב להתבשל. חזור על תהליך זה במשך כ -50 דקות. הרוטב יתעבה. כאשר העוף רך ומושך בקלות את העצם, יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לטבול בפעם האחרונה ולשרת לכנפיים בסגנון מרושל, או לשרת מייד את הגריל עבור כנפי מייבש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.