כנפי בצל פריכות
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כנפי בצל פריכות עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. אם יש לכם ביצים, אבקת שום, בצל מטוגן צרפתי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 32%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כנפיים פריכות, כנפיים פריכות, ו כנפי טאקו פריכות.
הוראות
קו 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף; מניחים בצד.
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; מחק את קטע קצה הכנף.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את צ ' יפס תפוחי האדמה, הבצל, קמח התירס והתבלינים. בקערה רדודה מקציפים ביצים. טובלים כנפי עוף בביצים.
הוסף שרימפס לשקית, כמה בכל פעם. חותם שקית ולנער כדי מעיל; עיתונות פירור תערובת לתוך עוף.
מניחים כנפיים בתבנית מוכנה; מזלפים חמאה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שמיצי עוף מתבהרים והציפוי פריך.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיב הם הבחירות המובילות שלי לכנפי עוף. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להתגבר על הטעם של הבשר, כך שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף שהוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להגיש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בורייר שאטו דה בורגארד פולי-פואיס. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 37 דולר.
![בוריר שאטו דה בורגארד פולי-פואיס]()
בוריר שאטו דה בורגארד פולי-פואיס
פולי-פויס הוא יין בעל גוף מלא של טעמים ומרקם עשירים ושופעים. תפוחים בשלים, לימון, שמנת ובריוש הם טעמי ההיכר של פולי-פויס. צ ' לטו דה בורגארד שואף בדרך כלל לבהירות ורעננות על טעמים אלון ויין זה מראה מגע של טוסט וניל מן ההזדקנות חלקית בחבית. בורדו לבן, עם העושר, המרקם והטעמים הקלויים שלו משתלב היטב עם דגים קלים ורכיכות ויכול לאזן רטבים על בסיס שמנת. שרדונה בגיל אלון מתאימה היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.