זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך כנפי עוף, פלפל קאיין, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
חותכים את כנפי העוף בשלישים, חיתוך בין העצמות. זרוק את קצות הכנפיים. ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקאיין, הרוטב החריף והמלח.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוף
רוטב חריף
פלפל קאיין טחון
חמאה
מלח
4
שים את הכנפיים על מחבת סדין לצחצח אותם עם חמאה מומסת. לצלות אותם על 3 אינץ ' מתחת לחום במשך 8 דקות. סובב את הכנפיים, לצחצח אותם שוב עם החמאה, ולצלות במשך 4 דקות יותר או עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
כנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
עבור הרוטב, מניחים את הגבינה הכחולה, מיונז, שמנת חמוצה, חלב, ווסטרשייר, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. תהליך עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
גבינה כחולה
מיונז
שמנת חמוצה
פלפל
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
6
מגישים את כנפי העוף חמות או בטמפרטורת החדר עם מטבל גבינה כחולה ומקלות סלרי.
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.