כנפי עוף פריכות בתנור
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל כנפיים עוף פריך בתנור. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם פלפל, מלח שום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו התנור הטוב ביותר אפוי כנפי עוף, כנפי עוף פריכות עם חמאת צ'ילי-ליים, ו תנור מטוגן כנפי עוף אל הכומר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כנפיים במפרקים.2 מחממים תנור ל 425 מעלות.3 להיות בטוח כנפיים מופשרות ולייבש אותם היטב עם מגבות נייר.4
מערבבים קמח, פפריקה, מלח שום, פלפל שחור ופלפל קאיין בשקית ניילון.5 לנער לערבב מרכיבים ולהוסיף כנפיים.6 קו תבנית אפייה גדולה עם רדיד שחרור ולהמיס את החמאה על זה. (עושה לניקוי קל.).7
מוסיפים כנפיים למחבת ופונים למעיל.8
אופים במשך 30 דקות.9 להפוך כנפיים ואופים במשך 15 דקות נוספות או עד פריך ועשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.