כנפי עוף שומשום דביקות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כנפי עוף שומשום דביקות, כנפי עוף דביקות, ו כנפי עוף דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 425 ° F. קו מחבת אפייה רדודה גדולה (17 על ידי 12 אינץ') עם רדיד ונייר כסף קל.
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח באמצעות סכין כבד גדול.
העברת רסק שום לקערה גדולה ומערבבים ברוטב סויה, הויסין, דבש, שמן, וקיין.
מוסיפים כנפיים לרוטב, ערבוב למעיל.
סדר wingettes בשכבה 1 בתבנית אפייה וצלי, מתהפך פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 35 דקות.
העברת wingettes לקערה גדולה המשרתים ולזרוק עם זרעי שומשום בצל ירוק.
אם באמצעות כנפי עוף במקום כנפיים, לחתוך ולזרוק טיפים כנפי עוף עם מספריים מטבח או סכין כבד גדול, ואז לחצות כנפיים במפרק.