קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כנפיים חמות עם גבינה כחולה-רוטב יוגורט

כנפיים חמות עם גבינה כחולה-רוטב יוגורט
כנפיים חמות עם רוטב גבינה-יוגורט כחול יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 810 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלי כוסברה, מלח ופלפל, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו כנפיים חמות עם גבינה כחולה-רוטב יוגורט, הכנפיים החמות של בובי פליי עם רוטב גבינה-יוגורט כחול, ו כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים יחד את היוגורט, גבינה כחולה, בצל אדום, כוסברה ומלח ופלפל בקערה. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לטעמים להתמזג.;
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים 2 אינץ ' של השמן במחבת גדולה, גבוהה צדדית עד שהוא מגיע 375 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים יחד את הקמח, מלח, פלפל, לפי הטעם, 2 כפיות אבקת צ 'ילי אנצ' ו ואבקת שום בקערה רדודה. מתבלים את הכנפיים במלח ופלפל ומוסיפים את הכנפיים בקבוצות לתערובת הקמח למעיל קל ומקישים על קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכנפיים בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב ומבשלים דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר עם כף מחורצת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר.
7
תביא את החומץ, פירה צ 'יפוטלה, 2 כפות אבקת צ' ילי ואבקת צ ' ילי ניו מקסיקו לרתיחה במחבת סאוט גדולה בצד גבוה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את התערובת מהחום וקצף בחרדל, מלח, דבש וחמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכנפיים לתערובת וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
10
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם מקלות ג ' יקמה ורוטב גבינה כחול.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אבקת צ'ילי אנצ' ו, בתוספת 2 כפותאבקת צ'ילי אנצ' ו, בתוספת 2 כפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מתפוררת (מומלץ: Cabrales)גבינה כחולה מתפוררת (מומלץ: Cabrales)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כנפי עוף התפצלו במפרק, קצות הכנפיים הוסרו ונזרקוכנפי עוף התפצלו במפרק, קצות הכנפיים הוסרו ונזרקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ניו מקסיקו אבקת צ'יליניו מקסיקו אבקת צ'ילי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)pureed chipotle צ'ילה ב adobopureed chipotle צ'ילה ב adobo1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1השארכוסברה טרייה קצוצה דק, לקישוטכוסברה טרייה קצוצה דק, לקישוט2(חוֹרֶף)עלי כוסברה טריים קצוצים דקעלי כוסברה טריים קצוצים דק11 קילו קישואים,גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט יוונייוגורט יווני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1stickJicama (במקום סלרי)Jicama (במקום סלרי)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן בוטניםשמן בוטנים2(חוֹרֶף)בצל אדום מגורד דקבצל אדום מגורד דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1stickחמאה לא מלוחה, לרבעיםחמאה לא מלוחה, לרבעים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו